Vijesti Kultura i obrazovanje Ekipa OŠ “Nikola Tesla” plasirala se na državno takmičenje u poznavanju pokreta...

Ekipa OŠ “Nikola Tesla” plasirala se na državno takmičenje u poznavanju pokreta Crvenog krsta

0

Na danas održanom 18. Republičkom kviz takmičenju o poznavanju pokreta Crvenog krsta na Palama učenice OŠ “Nikola Tesla” Anđela Lukić, Indiana Kosijer i Ivana Stanić osvojile su drugo mjesto i tako se plasiralne na državno takmičenje.

Ekipa OŠ “Nikola Tesla”

Žiri u sastavu Petra Božić, Verica Tegeltija i Angelina Bejatović proglasio je ekipu OO CK Istočna Ilidža iz JU OŠ “Petar Petrović Njegoš“ pobjednikom ovogodišnjeg takmičenja, dok je treće mjesto pripalo ekipi GOCK Zvornik – JU OŠ „Petar Kočić“ Kozluk. Ove tri ekipe plasirale su se na državno prvenstvo, a ekipa OO CK Istična Ilidža nagrađena je i desetodnevnim ljetovanjem u Bečićima.

Na takmičenju je nastupilo devet ekipa, pobjednika školskih, opštinskih i regionalnih takmičenja, i to iz Banja Luke, Kostajnice, Mrkonjić Grada, Dervente, Šamca, Zvornika, Istočne Ilidže, Novog Goražda i Berkovića.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here