Vijesti Najave i obavještenja ElektroDoboj: Zastoji u isporuci u dva naselja

ElektroDoboj: Zastoji u isporuci u dva naselja

0

U utorak se očekuju zastoji u isporuci električne energije u dva prigradska naselja.

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Cerovi – Jurakići, u periodu od 9 do 14 časova, bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa pomenute trafo-stanice u naselju Rabić kod vulkanizera „Savić“.

Istog dana radnici „Elektro Doboja“ – TJ Derventa, izvodiće radove na niskonaponskoj mreži u Kuljenovcima – Mobis. Zbog planiranih radova bez napajanja električnom energijom ostaju krajnji kupci u naselju Kuljenovci, u periodu od 9 do 14 časova.

Ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog, saopšteno je iz ElektroDoboja – TJ Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here