Vijesti Sport Žena predsjednik fudbalskog kluba

Žena predsjednik fudbalskog kluba

0

U Pojezni je 19.5.2012. godine održana Izvještajno izborna skupština F.K. ”4.jul”. Nakon razmatranja izvještaja o radu i programa rada za naredni period, kao i finansijskog izvještaja u  F.K. ”4.jul” Pojezna prišlo se izborima, pa je za predsjednika kluba izabrana profesorica Slađana Marić.

Zena predsjednik fudbalskog kluba 1

– Ovo je prvi put da se jedna žena prihvatila odgovorne funkcije i rada sa fudbalskim klubom. Imamo svi povjerenja u Slađu i zato mislimo da će ona sve učiniti da naš klub napreduje na najbolji način, rekao je trener kluba Milorad Radić Puco.

Zena predsjednik fudbalskog kluba 2

Za predsjednika Izvršnog odora izabran Dario Pećić prvotimac i iskusni igrač prve postave Poježana. Trenersku stolicu i dalje će zadržati Milorad Radić Puco, jer jezaključeno da je Radić taj posao do sada veoma uspješno obavljao i daima povjerenje u klubu, kao kod svih Poježana.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here