Vijesti Društvo Epidemiološka situacija u Derventi – 28. jun

Epidemiološka situacija u Derventi – 28. jun

0

Zaključno sa 28. juna ukupan broj testiranih na novi korona virus u našoj opštini iznosio je 601, podaci su Službe za higijensko-epidemiološku zaštiti Doma zdravlja.

Ukupno je pozitivno 65 osoba, od kojih 14 nema prebivalište u našoj opštini.

Ukupno trinaest zaraženih osoba, od kojih 12 iz Dervente, smatra se oporavljenim, s obzirom da je dva puta bilo negativno na testiranju, a četrdeset pet, od kojih trideset troje iz Dervente, izliječenim, jer je istekao period 15-dnevne izolacije nakon dva uzastopna negativna testa, stoji u saopštenju.

Od ukupnog broja lica (65) kod kojih je potvrđena infekcija korona virusom do sada je smrtni ishod nastupio kod četiri lica, od toga tri sa prebivalištem u Derventi.

Pod epidemiološkim nadzorom nalazi ukupno 32 osobe.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here