Vijesti Privreda Šesti Derventski sajam privrede i turizma

Šesti Derventski sajam privrede i turizma

0

U organizaciji Javne ustanove Sportsko kulturni centar Derventa u periodu od 24. do 26. avgusta 2011. godine održaće se 6. Derventski sajam privrede i turizma, na kojem se okečuje učešće 100 izlagača iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije, potvrdio je Miroslav Simić, direktor JU Sportsko kulturni centar Derventa.

Sesti Derventski sajam privrede i turizma

– Ovo je dobra prilika da poslovni ljudi uzmu učešća na ovom sajmu i predstave svoje proizvode i ponudu građanima Dervente i turistima kojih je na sreću svake godine sve veći broj, koji nam dolaze u goste iz mnogih krajeva svijeta. Derventski sajam ove godine organizujemo, na više od 3.200 kvadrata otvorenog i zatvorenog sajamskog prostora, pod pokroviteljstvom Vlade RS – Ministarstvo trgovine i turizma, te načelnika opštine Derventa, u suorganizaciji sa Turističkom organizacijom opštine Derventa i medijskim pokroviteljem televizijom K3 Prnjavor – rekao je Simić.

Predviđen je bogat kulturno–umjetnički i zabavni program, razne prezentacije i degustacije, stručna predavanja, skokovi padobranaca, a najboljima će biti uručene plakete i diplome.

Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here