Vijesti Kultura i obrazovanje Evitina „Magija poezije“ predstavljena publici u Lukavcu – FOTO

Evitina „Magija poezije“ predstavljena publici u Lukavcu – FOTO

0


Povodom obilježavanja 125 godina postojanja i rada JU „Javne biblioteke“ Lukavac i Međunarodnog dana djeteta u ovoj ustanovi protekle sedmice promovisana je četvrta zbirka poezije pod nazivom “Magija poezije” mlade i talentovane Evite Bojkovac.

Sala za promocije bila je premala da primi sve zainteresovane posjetioce, a učenici nekoliko razreda O.Š “Lukavac grad” imali su priliku saznati kako je limun dobio ime, šta kriju biblioteka i škola, te kakvim očima ova 14 godišnja pjesnikinja iz Dervente doživljava svijet u kojem živi.

O knjizi su, osim autorice, govorili promotori profesor Mihad Sakić, Draženka Dervišević i velika podrška Evitin otac Vito Bojkovac.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here