Vijesti Kultura i obrazovanje Festival folklora “Posavsko proljeće”

Festival folklora “Posavsko proljeće”

0

KUDM “Bosiljak” iz Dervente, organizuje FESTIVAL FOLKLORA “POSAVSKO PROLJEĆE” u Derventi, koji će se održati 25. marta (nedjelja) u Centru za kulturu u Derventi sa početkom u 19,oo časova. U programu učestvuju: KUD “Kopaonik” Leposavić – Kosovo, Dječije obdanište “Trol” Derventa, KUD “Šamac” Šamac, GKUD “Pronija” Prnjavor, KPD “Vaso Pelagić” Pelagićevo, KUD “Duško Trifunović” Brod, Škola folklora iz Srpca i KUDM “Bosiljak” Derventa.

Festival folklora Posavsko proljece

“Dervenćani će imati dobru priliku da na sceni vide više od  250 izvođača  i da uživaju u raznovrsnosti programa. Svakako, posebni gosti ovog festivala su djeca iz obdaništa “Trol” Derventa i KUD “Kopaonik” iz Leposavića sa Kosova, najbolji ansambl u zadnjih nekoliko godina na Kosovu i na Saboru folklora u Srbiji za 2011. godinu” ističu u KUDM “Bosiljak” Derventa.

Posavkse novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here