Vijesti Najave i obavještenja Festival može da počne

Festival može da počne

0

Nešto više od dva dana ostalo je do početka ovogodišnjeg Akt Festa koji se održava od 15. do 21. avgusta u Derventi. Omladinski centar Derbent zajedno sa volonterima pripremio je cjelokupan program ovogodišnjeg festivala koji će biti realizovan tokom narednih dana.

Festival moze da pocne

Prvi dan festivala, 15. avgust:

Nakon otvaranje festivala u 20h i kratkog zabavnog programa festival će zvanično da počne. Već od 21h krenuće se u realizaciju ljetnog bioskopa odnosno prikazivanja filmova na velikom platnu ispred Osnovne škole “Nikola Tesla”. To veče će svi zainteresovani imati priliku da se prijave na neku od radionica koja će se održati u narednim danima ako to do sada nisu uradili.

Drugi dan festivala, 16. avgust:

Drugi dan festivala je obogaćen sa nešto više sadržaja. Već od 18:30h krenuće se sa realizacijom pojedinih radionica i to likovnom, plesnom, žonglerskom i radionicom koja će se baviti oslikavanjem ljudskog tijela. Po završetku radionica, u 21h, kao i prethodnog dana biće organizovana projekcija filmova na platnu ispred Onovne škole “Nikola Tesla”.

Treći dan festivala, 17. avgust:

Treći dan festivala je praktično repriza svega onoga što se dešavalo tokom prethodnog dana. Od 18:30h ponovo će biti aktivne radionice, a onda u 21h još jedna projekcija filma.

Četvrti dan festivala, 18. avgust:

Četvrti dan festivala donosi nešto novo. Od 18:30h ponovo su aktuelne radionice, a od 21h turnir u video igricama. Isto veče će biti odrađene i kvalifikacije i finalne borbe, tako da će se kroz par sati znati pobjednik odnosno osoba sa najsretnijim i najspretnijim prstima.

Peti dan festivala, 19. avgust:

Veče posvećeno i odvojeno za sve one koji su talentovani u nečemu ili posjeduju određene vještine koji drugi nemaju, a imaju hrabrosti i žele da se popnu na binu kako bi to pokazali. Od 21h počinje Talent show, a tokom večeri odradiće se samo kvalifikaciona predstavljanja kandidata.

Šesti dan festivala, 20. avgust:

Veče posvećeno muzici, a u 21h je zakazan koncert zabavne muzike. Sve prisutne će zabaviti “Kontra Band” iz Banjaluke.

Sedmi dan festivala, 21. avgust:

Zatvaranje festivala, završnica Talent show-a i proglašenje pobjednika odnosno najtalentovanijeg.

Sve informacije o radionicama kao i prijave na iste, te prijave na talent show mogu se realizovati na Akt Fest info-pultovima, kao i na tel: 065/728-856

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here