Vijesti Sport Finalni turnir Kupa RS: Derventa domaćin, poznati parovi

Finalni turnir Kupa RS: Derventa domaćin, poznati parovi

0

Odlukom komesara za takmičenje Rukometnog saveza Republike Srpske, Rukometnom klubu Derventa povjerena organizacija polufinalnih i finalne utakmice u takmičenju za rukometni Kup RS. Polufinalne utakmice biće odigrane u subotu 18. marta, a finalna 19. marta, uz direktan TV prenos na RTRS. Derventa je do domaćinstva ovog značajnog sportskog događaja došla nakon odustajanja dobojske Sloge.

U petak (10.marta) je u Doboju održano izvlačenje parova, tako da će u subotu, najvjerovatnije od 17 časova, na teren Sloga i Slavija, a od 19 Derventa i Prijedor. Organizatori, ipak, zadržavaju mogućnost izmjene termina. Narednog dana, od 18 časova, planiran je finalni susret, ali on još uvijek zavisi od programske šeme RTRS-a.

U petak (17. marta) od 11,00 časova predviđena je konferencija za štampu na kojoj će učestvovati načelnik opštine Milorad Simić i predstavnici RK Derventa.

Planirana satnica Finalnog turnira Kupa RS

Subota, 18. mart:
– 15,00 časova: – prijem za delegacije klubova učesnika finalnog turnira (načelnik opštine)
– 16,45 časova: – otvaranje takmičenja
– 17,00 časova: – prva polufinalna utakmica Sloga – Slavija
– 19,00 časova: – druga polufinalna utakmica Prijedor – Derventa

Nedjelja, 19. mart:
– 18,00 časova: – finalna utakmica
– 19,45 časova: – dodjela priznanja

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here