Vijesti Sport Fit X pokrenuo “online” treninge: Formu održavajte i kada ste kod kuće...

Fit X pokrenuo “online” treninge: Formu održavajte i kada ste kod kuće – FOTO

0

Fitnes centar „Fit X“ prošlog mjeseca pokrenuo je „online“ treninge koji su se pokazali kao idealno rješenje za održavanje tjelesne aktivnosti i postizanja zavidnih rezultati po pitanju fizičkog izgleda u periodu kada su teretane i fitnes centri zatvoreni.

Online sistem treninga je u početku bio namjenjen svim onim koji nisu bili u mogućnosti dolaziti u prostorije fitnes centra, a zbog novonastale situacije i zatvaranja fitnes centara u cijelom svijetu, treninzi kući i šetnja su jedina opcija održavanja forme kaže trener Aleksandar Jeličić.

Sistem treninga je vrlo jednostavan i osmišljen je tako da ga svi mogu izvoditi bez problema. Tri puta sedmično dobijate trening koji radite uporedo sa videom i smjernicama o pravilnom izvođenju vježbi. Jedan trening mozete raditi više puta jer stoji 24 sata na profilu, kaže Jeličić.

Pored treninga, korisnicima na raspolaganju je pružena i Vajber grupa za podršku, motivaciju, kao i zanimljive recepte za pripremu hrane.

Sve informacije zainteresovani mogu da dobiju na Facebook i Instagram stranici Fit X-a.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here