Vijesti Magazin Fitnes centar “Fit X”: Transformišite svoje tijelo za tri mjeseca i to...

Fitnes centar “Fit X”: Transformišite svoje tijelo za tri mjeseca i to potpuno besplatno

0

Fitnes centar „Fit X“ organizuje još jedan potpuno besplatan program „Transformacije za 90 dana“ za pripadnice ljepšeg pola. Priliku da svoje zdravlje i formu dovedu do savršenstva mijenjanjem životnih navika „Fit X“ pruža dva puta godišnje.

Sve što je potrebno za prijavu je volja i želja da promjenite svog izgled, životne navike i stvari koje loše utiču na vaše zdravlje, ističe trener Aleksandar Jeličić.

Kao i predhodnih par ciklusa primićemo manji broj učesnika kako bi se svima mogla posvetiti potrebna pažnja, a sve kako bi konačni rezultati bili bolji. Cilj transformacije je da bi kandidati shvatili značaj fizičke aktivnosti na zdravlje i izgled, kao i ono najbitnije, a to je primjena životnih navika koje su dovele do problema sa pretilosti, naglašava Jeličić.

U okviru programa polaznice dobijaju i plan ishrane, treninge prilagođene svakoj polaznici, te stalnu pratnju i konsultacije sa trenerom.

Porudićemo se, kao u predhodnom ciklusu, da obezbijedimo i nagrade najboljim i najuspješnijim učesnicima, što je još jedan razlog da se potrudie više, kaže Jeličić.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na Facebook i Instagram stranici “Fitnes centar Fit X” kao i na broj telefona 065 658 969.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here