Vijesti Magazin Fitnes studio “Fit X”: Treninzi za sve generacije – od 6 do...

Fitnes studio “Fit X”: Treninzi za sve generacije – od 6 do 96 godina! – FOTO

0

U Fitnes studiju „Fit X“ ovih dana počine novi krug upisa u sve grupe.

Pored novih polaznica i polaznika, mogućnost da započnu treninge prilagođeno svojoj dobi dobiće i najmlađi članovi (6+ godina), kao i oni u „zlatnom dobu“ (+50). Treninge će organizovati trener Aleksandar Jeličić i diplomirani profesor fizičkog vaspitanja Boris Bašić.

Pored toga, da bi pružili što bolju uslugu svojim polaznicima i onima koji to žele postati fitnes studio “Fit X” uvodi treninge u jutarnjim terminima. Na taj način omogućićemo svim zainteresovanim damama koje ne mogu uskladiti svoje obaveze sa večernjim terminima da treniraju tri puta sedmično, ponedijeljkom, srijedom i petkom od 9 i 30 časova, kaže trener Aleksandar Jeličić.

“Fit kids program” namijenjen je školarcima, a sastojaće se od funkcionalnih treninga, sa ciljem normalnog rasta i razvoja djece, kako bi se postigla ravnoteža sa modernim načinom života u kojem preovladavaju fizička neaktivnost i nedostatak kretanja. Jedan od ciljeva je i unapredjenje bazičnih fizickih sposobnosti, koje će posluziti kao odličan temelj za eventualna sportska postignuća.

Sa druge strane, specijalno prilagođeni treninzi za pripadnike “treće dobi” doprinijeće zdravijem starenju kroz održavanje vitalnosti, te pozitivnim djelovanjem na kardiovaskularni sistem.

Treninzi za dame se održavaju se ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminima od 19.15. 20.15 i 21.15 časova, kao i utorkom, četvrtkom i subotom od 17, 18 i 19 časova, u skladu sa njihovim slobodnim vremenom i u zavisnosti od potreba i nivoa spremnosti polaznice pripadaju. Treninzi za pripadnike jačeg pola održavaju se ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminima od 17 i 18 časova.

Najmlađi polaznici “Fit X-a”, oni od 6 do 14 godina, treniraće ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminima od 10.30 i 14.00 časova, dok će termini treninga starijih odrediti u dogovoru sa trenerom.

Trener Aleksandar Jeličić vodi i personalne treninge sa rekreativcima i sportistima, a sve dodatne informacije oko upisa možete dobiti na telefon 065 658 969 ili na FB stranici Fitnes studio “Fit X”.

Kako su prošli prvi treninzi sa koristincima “Zlatnog luga” i kluba za djecu “Bambi” pogledajte u foto-galeriji:

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code