Vijesti Magazin Fitnes studio „Fit X“: U novoj sezoni polaznike očekuju brojni noviteti

Fitnes studio „Fit X“: U novoj sezoni polaznike očekuju brojni noviteti

0

Polaznici fitnes studija „Fit X“ od ove sedmice ponovo su u punom pogonu, a tokom ljetne pauze trener Aleksandar Jeličić pobrinuo se da dosadašnjim i novim članovima omogući još kvalitetniji nivo treniranja.

Zahvaljujući renoviranju, sala „Fit X-a“ ubuduće će biti mnogo bolje iskorištena, na zadovoljstvo brojnih polaznika.

Uvodni treninzi su već u toku

Nabavljeno je dosta nove opreme, a u novoj sezoni provodićemo i edukacije vezane za ishranu, trening i druge stvari koje bi mogle pomoći što boljem rezultatu, kaže Jeličić.

Pored rada na uređenju sale, Jeličić je pauzu iskoristio i da usavrši svoje znanje. U Zagrebu je uspješno završio obuku za sportsku i rehabilitacijsku masažu kod dugogodišnje fizioterapeutkinje rukometne reprezentacije Hrvatske Patricije Šimić.

Na tu ideju sam došao jer sam i do sada radio sa ljudima koji su imali povrede, obično leđa, a odnedavno sam, pored individualnih treninga sa sportistima, angažovan i kao kondicioni trener u Košarkaškom i Odbojkaškom klubu „Derventa“. Sada sam u mogućnosti ne samo da izvodim masaže, nego i kompletan oporavak sportista nakon povreda, otkriva Jeličić.

I u narednoj sezoni u “Fit X-u” će trenirati 6 ženskih grupa i dvije muške.

Kako smo prethodne sezone imali odlične rezultate, svi su htjeli na vrijeme da osiguraju svoje mjesto tako da su grupe bile pune već početkom maja. Trenutno ima samo par mjesta slobodnih 4 ili 5 za žene i nešto više za muškarce. Ambiciozni i željni promjene – vidimo se, za kraj će Jeličić.

Novina je i da će u novoj sezoni u “Fit X-u” trenirati i dvije dječije i jedna grupa “treće dobi” (opširnije OVDJE).

Trener Aleksandar Jeličić vodi i personalne treninge sa rekreativcima i sportistima, a sve dodatne informacije oko upisa možete dobiti na telefon 065 658 969 ili na FB stranici Fitnes studio “Fit X”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here