Vijesti Magazin Fitnes studio “Fit X”: Uskoro treninzi za nove polaznice, prijave u toku

Fitnes studio “Fit X”: Uskoro treninzi za nove polaznice, prijave u toku

0

Svega par mjeseci od otvaranja fitnes studia “Fit X”, zbog dobrih rezultata i sve većeg interesovanja, uvodi se i četvrta grupa. Tako će od utorka (28. februara) sa treninzima započeti i polaznice koje će trenirati utorkom, četvrtkom i subotom od 17.30 časova.

– Za sve zainteresovane dame bilo bi dobro da krenu od prvih časova zbog par uvodnih treninga na kojima će se obrađivati teoretski dio treninga, kao i o detaljnim tehnikama izvodjenja vjezbi, jer trening bez pravilnog izvodjenja vjezbi nema rezultata. Sve zainteresovane dame koje žele da dovedu svoje tijelo u red ili pripreme za ljeto sada imaju priliku, poziva trener Aleksandar Jeličić.

“Fit  X” takođe u ponudi ima i treninge za muškarce koji hoće da promijene svoje tijelo imaju priliku da kroz funkcionalni trening, uz klasične vjezbe i kros fit, kombinuju vježbe sa tegovima, one sa svojom težinom i raznim rekvizitima.

Cijena mjesečne članarine iznosi 25 maraka za dame, a treninzi se, pored četvrte grupe, održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.15, 20.15 i 21.15 časova, dok muškarci treniraju ponedjeljkom u 17, a srijedom i petakom od 18 časova.

Trener Aleksandar Jeličić vodiće i personalne treninge, sa rekreativcima i sportistima, a sve informacije možete dobiti na telefon 065 658 969 ili na FB stranici Fitnes studio “Fit X”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here