Vijesti Sport FK Tekstilac: Dosadašnja uprava nastavlja sa radom, uskoro početak priprema

FK Tekstilac: Dosadašnja uprava nastavlja sa radom, uskoro početak priprema

0

Uprava Fudbalskog kluba Tekstilac obavještava sve igrače angažovane u klubu, trenere, tehnička lica i igrače svih kategorija da će klub u prestojećoj proletnjoj polusezoni nastaviti sa kontuitetom u radu i takmičenju.

Plan je da seniorska ekipa ostane u istom sastavu, uz neophodna pojačanja, koja bi diktirali eventualni odlasci.

To znači da klub u proljećnom dijelu sezone računa na sve igrače koji su nastupali u jesenjem dijelu prvenstva zbog čega ih molimo da se što aktivnije posvete individualnim pripremama do početka zvaničnih priprema. O zvaničnom datumu igrači će biti blagovremno obavješteni, kažu u Tekstilcu.

Zahvaljujući prije svega furioznom završetku jesenjeg dijela sezone sa tri pobjede i ukupno pet utakmica bez poraza Tekstilac se našao na diobi vrlodobrog četvrtog mjesta tabele i bezbrižno dočekuje nastavak sezone.

Iz kluba podsjećaju da taj rezultat ipak nije bio slučajan i da je iziskivao velike napore uprave s obzirom na visoke troškove koje klub ima, čak i kada su oni blizu minimuma za normalno funkcionisanje.

Nadamo se da će klub, uprkos izazovnim i teškim vremenima, i dalje imati podršku lokalne zajednice, preduzeća i pojedinaca koji su ga do sada podržavali. Za funkcionisanje kluba potrebno nam je oko 250.000 maraka, od čega polovinu osigurava lokalna zajednica. Zbog toga nam je ključna i neophodna podrška najvećih sponzora poput Frukcta Trade-a, MB Motorsa, Geokopa, Gatarića, Tima elektrotehnike, Imperije i svih drugih koji su na bilo koji način dali podršku našem klubu, navodi se u saopštenju Tekstilca.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here