Vijesti Politika Formiran Mjesni odbor DP Derventski Lug

Formiran Mjesni odbor DP Derventski Lug

0

U prostorijama Demokratske partije 21.05.2012. godine formiran je Mjesni odbor  DP Derventski Lug a za predsjednika Mjesnog odbora je izabran Predrag Vidaković-Šiljo.

Formiran Mjesni odbor DP Derventski Lug

U razgovoru sa članovima mjesnog odbora izražen je problem vezan za rješavanje problema u Mjesnoj zajednici Agići kojoj pored Agića pripadaju i  naselja Lug i Rapćani.

Ova naselja imaju različite potrebe i treba se naći modus da se zadovolje potrebe stanovništva na svim ovim područjima. Kao rješenje se nameće formiranje nove mjesne zajednice Derventski Lug. Takođe u DP se aktivno radi na formiranju liste kandidata za odbornike za predstojeće izbore.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here