Vijesti Politika Formiran OO Narodne stranke “Radom za boljitak” Derventa

Formiran OO Narodne stranke “Radom za boljitak” Derventa

0

U Derventi je formiran Opštinski odbor Narodne stranke „Radom za boljitak“. Okosnica novoformiranog odbora su bivše rukovodstvo OO DP Derventa sa većinskim dijelom članova koji su zajednički odlučili da svoje političko djelovanje nastave u Narodnoj stranci „Radom za boljitak“ u Derventi radi  jasne i konkretne politike ekonomije, poljoprivrede i razvoja lokalnih sredina koju je stranka već dokazala u svom desetogodišnjem radu.

Formiran OO Narodne stranke Radom za boljitak Derventa

– Želimo da svojim radom i djelovanjem poboljšamo uslove rada i život sugrađana, poljoprivrednika, omladine, penzionera, i sve druge oblasti i potrebe do kojih moramo doći slobodnim putem i sa velikom odgovornošću. Naše usmjerenje je ka budućnosti, izgradnji i boljitku u svakom pogledu. Na tom putu svoje mjesto imaju svi čestiti domaćini koje sa srcem dočekujemo, pozivamo ih da započnemo građenje međusobnog povjerenja i zajedničkog rada. U proteklom vremenu svi zajedno smo bili suočeni sa brojnim iskušanjima, a ovo je dobra mogućnost da Derventa zauzme ono mjesto koje i pripadam- ističu u novoformiranom OO Narodne stranke „Radom za boljitak“, u čijem sastavu su: Milaković Duško (predsjednik), Simić Nenad (potpredsjednik), Sovilj Radomir (potpredsjednik), Marić Tadenko (sekretar), Tepić Miodrag, Šakotić Slobodan, Trivunović Borko,  Kuzmanović Zoran, Panzalović Nebojša, Knežević Zdravko, Jokanić Zvonko, Tepić Branka, Maslić Dragica i Jokanić Zlatko.

Narodna stranka „Radom za boljitak“ svakim danom bilježi sve veći broj članova u redovima Plave revolucije, pa s toga ne čudi činjenica da će Boljitak na predstojeće Lokalne izbore nastupiti sa punim kandidatskim listama kako u Federaciji BiH, tako i u svim regijama Republike Srpske.

Otvaranjem sjedišta Regionalnog odbora u Derventi vrh stranke pokazuje posebno povjerenje u  ljude koji će voditi odbor na području opština Derventa, Doboj, Teslić, Modriča, Petrovo, Vukosavlje i Brod.

Za boljitak !

Ured za Odnose sa javnošću – Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here