Vijesti Privreda „Fructa trade“: Ostvareni odlični rezultati u proteklom prazničnom periodu

„Fructa trade“: Ostvareni odlični rezultati u proteklom prazničnom periodu

0

Derventski 2

Praznični dani već su iza nas.

Derventa je i ove godine, bolje i ranije nego ikad, ukrasila grad, pa je uz pravu zimsku atmosferu i snijeg, naš grad zablistao u čarobnom prazničnom duhu. Kao i do sada, Dervenćani koji žive širom svijeta došli su u svoj zavičaj da proslave Novu godinu i Božić i tako doprinijeli da Derventa poprimi izgled pravog urbanog grada.

Praznična atmosfera je i u našoj opštini, kao i u ostalim gradovima širom svijeta, pozitivno uticala na nivo potrošnje. Tržni centar „Kort“ je bio centar dešavanja, kako u trgovačkoj djelatnosti, tako i u ugostiteljskom dijelu, jer se i u „Kort Caffe-u“ i restoranu tražilo mjesto više.

Tim povodom, sa marketing menadžerom kompanije „Fructa Trade“ Snježanom Ćerić razgovarali smo o proteklom prazničnom periodu i postignutim rezultatima ovog preduzeća. Ćerićeva nije krila zadovoljstvo postignutim rezultatom u Tržnom centru „Kort“, kao i u ostalim „Kort marketima“ širom Republike Srpske.

– Moram se odmah na početku zahvaliti svim našim kupcima na fantastičnoj posjeti u dane praznika. Naravno, naš trud da kvalitetom, cijenom, ljubaznim osobljem, te raznolikim kulturnim sadržajem, privučemo naše sugrađane je urodio plodom. Oni su to prepoznali i pored velike konkurencije upravo nama ukazali povjerenje. Imali smo jako dobre akcije, niske cijene, te raznolik asortiman svih potrepština za praznike, kao i kvalitetnu uslugu. Sve ovo smo prilagodili prazničnim dešavanjima. Sama atmosfera koju smo pripremili, kako u marketu, tako i u „Kort Caffe-u“, naišla je na sjajan odjek kod naših kupaca i gostiju. Prazničnu atmosferu smo upotpunili muzikom uživo i dobrom ponudom hrane i pića, uz dosta degustacija. Kao i svake godine, dočekali smo Kort Djeda Mraza, uz prisustvovo više od 300 djevojčica i dječaka, istakla je Ćerićeva za portal Derventa Cafe.

Iz „Fructa Trade“ poručuju da su zadovoljni jer su i ove godine bili korak ispred konkurencije.

– U decembru smo napravili 20% veći prihod nego u istom mjesecu prošle godine. Moram istaći da je kompanija „Fructa Trade“ tokom prošle 2016. godine napravila dobre rezultate, kako u povećanju prometa, tako i u širenju na tržište Republike Srbije, čime smo premašili sva naša očekivanja. Sve ovo ne bi bilo tako da nije naših vjernih kupaca, kojima se još jednom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i obećavamo još mnogo lijepih iznenađenja iz KORT-a, za kraj će Ćerićeva.

Derventsko preduzeće trenutno ima 930 zaposlenih, a premašili su 100.000.000,00 maraka prometa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here