Vijesti Magazin “Funus prevoz pokojnika” širi poslovanje na Francusku i Makedoniju

“Funus prevoz pokojnika” širi poslovanje na Francusku i Makedoniju

0

Preduzeće “Funus prevoz” se bavi organizacijom prevoza pokojnika iz svih zemalja Evropske unije na područje BiH, Srbije i Hrvatske već 25. godina, a u narednom periodu će dodatno proširiti svoje usluge.

Uspješno smo završili 2022. godinu sa stotinama zadovoljnih klijenata, a možemo se pohvaliti da smo proširili naše poslovanje i da od sad vršimo prevoz pokojnika iz Francuske i prevoz pokojnika iz inostranstva u Makedoniju, ističu iz Funusa”.

Što se tiče Francuske postali smo licencirana pogrebna služba i ispunili smo sve uslove za prevoz pokojnika iz Francuske ka svim zemljama bivše Jugoslavije. Uspostavili smo kontakte sa konzulatima Makedonije po cijeloj EU i uvrstili smo uslugu prevoza pokojnika iz inostranstva (Njemačka, Austrija, Švajcarska, Švedska, Danska, Francuska i Holandija) u Makedoniju, kažu u ovom preduzeću.

Vozni park smo obogatili sa dva nova VW vozila koja ispunjavaju sve EU standarde za prevoz pokojnika i ove godine ćemo se potruditi da iza sebe ostavimo samo zadovoljne klijente i da još jednom opravdamo zašto smo najbolji u regiji.

Derventa Cafe – reklamni tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here