Zaposlenje “Gatarić” zapošljava komercijalistu

“Gatarić” zapošljava komercijalistu

0

Na osnovu ukazane potrebe firma “Gatarić” doo raspisuje konkurs za prijem u radni odnos komercijaliste na terenu za prodaju profesionalnih sredstava za održavanje higijene.

Od zaposlenog očekujemo:
Identifikacija, privlačenje i uspostavljanje kvalitetnog poslovnog odnosa sa kupcima, savjetovanje, obilazak i servisiranje postojećih kupaca, prezentacija proizvoda firme.

Odgovornost za ispunjavanje, prodaju, distribucijskih i marketinških ciljeva.

Sudjelovanje u procesima planiranja, organozovanja i vođenja svih segmenata prodaje u okviru i u skladu sa strategijom i poslovnim planom.

Komunikativnost, predanost poslu i spremnost za učenje i ovladavanje znanjima i vještinama neophodnim za obavljanjem povjerenih zadataka.

Svojim zaposlenim nudimo:
Stalni radni odnos i stimulativna primanja, mogućnost napredovanja, kontrinuirano profesionalno usavršavanje i edukacija, vozilo, telefon i ostalu potrebnu tehničku podršku.

Uslovi:
SSS, poželjno iskustvo na ovim i sličnim poslovima, poznavanje korištenja „MS office“ paketa, vozačka dozvola B, rad na računaru

Zainteresovani prijave mogu slati na mail [email protected] ili lično u sjedište na adresi u ulici Kninsa.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here