Vijesti Razno Gdje dočekati Novu godinu i šta nam se nudi za “najluđu noć”?

Gdje dočekati Novu godinu i šta nam se nudi za “najluđu noć”?

0

derventa-nova-godina-2016-21

Još svega par dana ostalo je do dočeka Nove godine, tako da je većina onih koji “najluđu noć” planiraju provesti u ugostiteljskim objektima već rezervisala svoj aranžman.

Iako se prema anketi, koja se od početka decembra provodi na našem sajtu, više od polovine naših čitalaca izjasnilo da će 2017. godinu dočekati u svojim domovima, u krugu prijatelja i porodice, nemali je broj onih koji će zabavu do ranih jutarnjih časova ipak potražiti u gradu.

I ovog puta većina mladih će odabrati noćne klubove i kafiće, a oni najpopularniji će vam za rezervaciju od 20 maraka ponuditi različite sadržaje. Tako će vas u “Monte Carlu” dočekati prigodno ukrašeni stolovi, meza i piće dobrodošlice, u “Riu” je u cijenu rezervacije uračunat i poklon bon od 20 maraka, koji gosti mogu iskoristiti do 6. januara, a u “Liberu” bogata meza. U svakom od spomenutih klubova zabavljaće vas dobro provjereni DJ-ejevi, dok nas u predstojećem prazničnom periodu očekuje i nekoliko nastupa poznatijih folkera. Za istu cijenu u “Guinness-u” očekuje vas meza i tamburaši.

Nova godina će se dočekivati organizovano i u derventskim selima, pa će tako u osinjskom centru “Kršić” rezervacija koštati 55 maraka, uz cjelovečernji meni i muziku uživo, dok će u Bosanskim Lužanima “Garinča” svoje goste dočekati uz rezervaciju od 10 maraka.

Oni sa malo dubljim džepom Novu godinu će dočekati u derventskim restoranima i hotelima. Za iznos od 100 maraka u motelu “Dvor” će vas zabavljati Ivan Kukolj Kuki, a domaćini obećavaju vrhunsku uslugu, bogat meni i raznovrsnu kartu pića. U hotelu “Biser” goste će zabavljati Olja Karleuša, a cijena aranžmana iznosei 100 ili 120 maraka, u zavisnosti od pozicije stola. U tu cijenu je uključena neograničena konzumacija hrane i pića. Ponovo otvoreni motel “Babino brdo” svojim gostima takođe nudi bogatu večeru i piće po cijeni od 100 maraka, uz muziku benda “Moj rođak sa sela”.

Ostati kući više i nije tako privlačno, zar ne?

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here