Vijesti Društvo „Gdje god nađeš zgodno mjesto ti drvo posadi“

„Gdje god nađeš zgodno mjesto ti drvo posadi“

0

Centar za lokalni i regionalni razvoj Derventa u okviru projekta „Eko-znanjem za čistije i zelenije škole u Derventi“ u saradnji sa derventskim osnovnim školama organizovao je akciju uređenja i ozelenjavanja školskih dvorišta.

Gdje god nadjes zgodno mjesto ti drvo posadi 1

Prdhodne pripremne aktivnosti su propraćene predavanjima u školama.

Na dan 9.12.2011. godine centralna manifestacija ozelenjavanja i uređenja školskog dvorišta održana je u Osnovnoj školi ”19.april” Derventa, područna škola Agići.

Gdje god nadjes zgodno mjesto ti drvo posadi 2

Ova akcija je održana pod nazivom: „Gdje god nađeš zgodno mjesto tu drvo posadi“.

Gdje god nadjes zgodno mjesto ti drvo posadi 3

Nakon održanog školskog časa o očuvanju prirode i poznavanju sadnje drveća, njegovom značaju, učenici ove škole su izveli kulturno zabavni program, a potom zasadili oko škole više od 150 sadnica raznog ukrasnog bilja, šiblja i drveća.

Za potrebe provođenja eko akcija CELOR je obezbijedio kvalitetan sadni materijal.

Savko Pećić Pesa

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here