Vijesti Kultura i obrazovanje Glossa centar Derventa: Na “Velikoj dječijoj priredbi” pokazali talente – FOTO

Glossa centar Derventa: Na “Velikoj dječijoj priredbi” pokazali talente – FOTO

0

Drugu godinu zaredom Glossa centar za njemački jezik Derventa organizovala je Veliku dječiju priredbu na kojoj su naši najmlađi sugrađani i njihovi gosti pokazali dio svog raskošnog talenta.

Najmlađi polaznici Glossa centra, kroz pjesmu, ples i igru, pokazali su dio onog što su sa nastavnicima učili tokom godine, a u pomoć su im pritekli i drugari iz vrtića “Vučko”, “Bambi” i “Trol”.

Za dobru zabavu najmlađih pobrinuo se Fazonko Boban, dok su članovi benda Srednjoškolskog centra “Mihailo Pupin” pokazali dio umjeća odviravši numere “Dodirni mi kolena”, “Sanja” i “Wicked game”. Za dodir sa tradicijom pobrinuli su se folkloraši “Motajičkog vuka” iz Sitneša.

Cilj nam je pokazati, kako roditeljima, tako i široj publici, šta su djeca naučila u toku semestra, ali prije svega druženje i dobra zabava. I ovim putem bismo se zahvalili svim učesnicima, ali i onima koji su bili ispred i iza scene, rekli su nam u Glossa centru Derventa.

Partner manifestacije bio je Centar za kulturu, a medijski pokrovitelj portal „Derventa Cafe“.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here