Vijesti Najave i obavještenja Glossa centar Derventa organizuje filmsku veče uz najgledaniju njemačku komediju

Glossa centar Derventa organizuje filmsku veče uz najgledaniju njemačku komediju

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa poziva sve zainteresovane na besplatno kino veče u ponedjeljak (22. april) od 19 časova u prostorijama centra (zgrada Derventskog lista).

Sve koji prisustvuju Glossinoj filmskoj večeri očekuju besplatne grickalice i piće.

Za Vas smo obezbijedili projekciju urnebense komedije “Fack ju Göhte”, koju je po zvaničnim podacima, pogledalo više od 7 miliona ljudi. Uživajte sa nama u kultnoj komediji Bore Dagtekina, čiji filmovi svakog ljeta pune sve više bioskopa širom zemalja njemačkog govornog područja, poručuju iz Glossa centra Derventa.

Radnja komedije prati Zekia Müllera (Elyas M´Barek) koji nakon 13 mjeseci izlazi iz zatvora, a njegova prva želja je da pokupi novac, kojeg je sakrio prije odlaska u zatvor. Problem nastaje kada Zeki shvati da je na mjestu gdje je novac zakopan sada izgrađena dvorana jedne srednje škole. Kako bi došao do novca, Zeki počinje da radi kao nastavnik u toj školi.

Sve informacije vezane za ovaj događaj i ostale aktivnosti Glossa centra mogu da se saznaju u Ulici Cara Lazara 45 (zgrada “Derventskog lista”) – svakim radnim danom od 17 h do 22 časa ili na kontakt telefon +387 66 848 261 i mail [email protected].

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here