Vijesti Kultura i obrazovanje Glossa centar za njemački jezik: Dervenćani upoznati sa certifikovanim Goethe ispitima –...

Glossa centar za njemački jezik: Dervenćani upoznati sa certifikovanim Goethe ispitima – FOTO

0

Početkom sedmice održana je prezentacija pod nazivom “Goethe ispiti od A do Ž” na kojoj je Mia Kalabić, direktor za korporaciju, razvoj i strategiju Glossa mreže BiH i Goethe ispitivač, predstavila Glossa centar za njemački jezik, a potom održala i radionicu u okviru koje su učesnici imali priliku da saznaju sve o Goethe ispitima i načinu polaganja.

Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka prvi je akreditovani centar u BiH i upravo to dovoljno govori koliko smo uspješni u onom što radimo, poručili su iz Glossa centra za njemački jezik Derventa.

Ovo je bila prilika za građane Dervente i okoline da se upoznaju sa programom Goethe ispita, prednostima koje nudi internacionalno priznati Goethe certifikat, kao i o mogućnostima pripreme za ispit u Glossa centru Derventa. Naime, pored korisnih informacija o ispitima, prisutni su imali priliku saznati detalje i o specijalizovanoj pripremnoj nastavi za Goethe-ispite koja se redovno organizuje u Glossa – centru za njemački jezik, saopšteno je iz ove organizacije.

I ovoga puta podijeljene su vrijedne nagrade, odnosno popusti za kurseve i polaganje Goethe ispita, a njihovi dobitnici su Peđa Đenić, Bosa Ivanić i Marija Popara.

Inače, pored kurseva njemačkog jezika, Glossa centra pruža i usluge prevođenja, “online” kurseva, studijskih posjeta i druge.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem telefona broj 066 848 261, na mail [email protected] ili lično u prostorijama Glosse svakim radnim danom od 17.00 do 22.00 časa u ulici Cara Lazara 45 (zgrada “Derventskog lista”).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here