Vijesti Kultura i obrazovanje Glossa centar za njemački jezik Derventa formira nove A1.1, A1.2 i A2.1...

Glossa centar za njemački jezik Derventa formira nove A1.1, A1.2 i A2.1 grupe

0

Zbog velikog interesovanja Glossa centar za njemački jezik Derventa odlučio je da oformi nove grupe polaznika koji će pohađati nivoe A1.1, A1.2 i A2.1.

Radi se o grupama za početnike i one koji već imaju određeno predznanje njemačkog jezika. Svi zainteresovani će imati priliku da njemački uče kroz stvarne situacije.

–  Naši polaznici njemački jezik usvajaju kroz “realnu” komunikaciju, zbog čega jezik brzo savladaju, pa komunikacija na njemačkom postaje “prirodan refleks”. Moramo istaći da je Glossa – centar za njemački jezik akreditovan od strane Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine, što podrazumijeva kontrolu kvaliteta nastave, redovna stručna usavršavanja i tim savjetnika iz oblasti metodike i didaktike njemačkog jezika koji prati napredak i profesionalni razvoj svakog nastavnika našeg centra, naglašavaju u Glossi.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem FB grupe Glossa centra za njemački jezik Derventa, na e-adresu [email protected], pozivom na broj 066 848 261 ili lično dolaskom u poslovnicu u Ul. Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista), svakim radnim danom od 17 do 22 časa.

Pored kurseva njemačkog jezika, Glossa centrar nudi programe poput “Glossa Online”, “Glossa Sommer”, “Glossa Translate” i druge.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here