Vijesti Kultura i obrazovanje Glossa centar za njemački jezik: Još nekoliko slobodnih mjesta u novoj grupi...

Glossa centar za njemački jezik: Još nekoliko slobodnih mjesta u novoj grupi za početnike

0

Iz Glossa centra za njemački jezik Derventa obavještavaju sve zainteresovane da u novoj grupi A.1.1, odnosno polaznike koji nemaju predznanje njemačkog jezika, ima nekoliko slobodnih mjesta.

Svi zainteresovani za pohađanje ovog nivoa moći će kurs pohađati srijedom i petkom od 19.30 do 21 čas.

Naši polaznici njemački jezik usvajaju kroz “realnu” komunikaciju, pa razgovor na njemačkom postaje “prirodan refleks”. Moramo istaći da je Glossa – centar za njemački jezik akreditovan od strane Goethe–Instituta Bosne i Hercegovine, što podrazumijeva kontrolu kvaliteta nastave, redovna stručna usavršavanja i tim savjetnika iz oblasti metodike i didaktike njemačkog jezika koji pati napredak i profesionalni razvoj svakog nastavnika našeg centra, naglašavaju u Glossi.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem FB grupe Glossa centra za njemački jezik Derventa, na e-adresu derventa@glossa.ba, pozivom na broj 066 848 261 ili lično dolaskom u poslovnicu u UlCara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista), svakim radnim danom od 17 do 22 časa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here