Vijesti Kultura i obrazovanje Glossa centar za njemački jezik Derventa nudi sjajan popust početnicima

Glossa centar za njemački jezik Derventa nudi sjajan popust početnicima

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa pripremila je specijalni popust od 10 do 20 odsto za početnike u učenju njemačkog jezika za sve koje se prijave u periodu od 21. jula do 05. avgusta.

Zainteresovani samo trebaju da pošalju poruku na mail [email protected], na telefon 066 848 261 ili sistemom razmjene poruka na Facebook stranici Glossa – centra za njemački jezik Derventa sljedećeg sadržaja: naznaka “popust za početnike”, ime i prezime i broj telefona. 

Regularna cijena kursa je 225 maraka, a na ovaj način svi mogu doći do popusta.

10% popusta dobijaju svi koji se prijave po automatizmu, a ukoliko spadate u kategoriju koja po nekoj osnovi svakako ostvaruje popust od 10%, bilo da ste redovan student, imate nekog iz uže porodice koji takođe ide na kurs u Glossa-centar, djeca poginulih boraca i slično, popust Vam se dupla tako da imate ukupno 20% na kurs za početnike, kažu u Glossa centru Derventa.

U periodu od 06. do 10.08. svi zainteresovani biće informisani o tačnom početku kursa, koji će biti u avgustu.

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja nastavnici Glossa cetra, ujedno i sertifikovani Goethe-isptivači, će se pobrinuti da dođete zajedno do željenog nivoa znanja njemačkog jezika.

– Ukoliko želite da svoje znanje provjerite pomoću polaganja međunarodno priznatog Goethe-ispita, to možete da učinite u našem Centru u Tuzli ili Banjoj Luci na jednom od narednih rokova. Termine možete pronaći na: http://glossa.ba/goethe-ispit/termini/, kažu u Glossi.

O svim ostalim uslugama možete da se informišete na www.glossa.ba.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here