Vijesti Kultura i obrazovanje Glossa centar za njemački jezik Derventa nudi sjajan popust početnicima

Glossa centar za njemački jezik Derventa nudi sjajan popust početnicima

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa pripremila je specijalni popust od 10 do 20 odsto za početnike u učenju njemačkog jezika za sve koje se prijave u periodu od 21. jula do 05. avgusta.

Zainteresovani samo trebaju da pošalju poruku na mail [email protected], na telefon 066 848 261 ili sistemom razmjene poruka na Facebook stranici Glossa – centra za njemački jezik Derventa sljedećeg sadržaja: naznaka “popust za početnike”, ime i prezime i broj telefona. 

Regularna cijena kursa je 225 maraka, a na ovaj način svi mogu doći do popusta.

10% popusta dobijaju svi koji se prijave po automatizmu, a ukoliko spadate u kategoriju koja po nekoj osnovi svakako ostvaruje popust od 10%, bilo da ste redovan student, imate nekog iz uže porodice koji takođe ide na kurs u Glossa-centar, djeca poginulih boraca i slično, popust Vam se dupla tako da imate ukupno 20% na kurs za početnike, kažu u Glossa centru Derventa.

U periodu od 06. do 10.08. svi zainteresovani biće informisani o tačnom početku kursa, koji će biti u avgustu.

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja nastavnici Glossa cetra, ujedno i sertifikovani Goethe-isptivači, će se pobrinuti da dođete zajedno do željenog nivoa znanja njemačkog jezika.

– Ukoliko želite da svoje znanje provjerite pomoću polaganja međunarodno priznatog Goethe-ispita, to možete da učinite u našem Centru u Tuzli ili Banjoj Luci na jednom od narednih rokova. Termine možete pronaći na: http://glossa.ba/goethe-ispit/termini/, kažu u Glossi.

O svim ostalim uslugama možete da se informišete na www.glossa.ba.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here