Vijesti Kultura i obrazovanje Glossa centar za njemački jezik: Od sada prevođenje i za građane Bosanskog...

Glossa centar za njemački jezik: Od sada prevođenje i za građane Bosanskog i Slavonskog Broda

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa svojim klijentima, pored najkvalitetnijih kurseva, nudi brojne usluge vezane za njemački jezik i kulturu. Jedna od takvih su i prevodilačke usluge sa njemačkog jezika na jedan od službenih jezika BiH, kao i prevode na njemački jezik.

Glossin tim prevodilaca i sudskih tumača u formiran je u poslovnicama u Derventi, Tuzli, Doboju, Prijedoru, Brčkom, Gradišci, Prnjavoru, Banjoj Luci, Tesliću, Zvorniku i Bihaću, a postoji mogućnost da svoje usluge pruže i na širem području Bosne i Hercegovine.

Strastveni smo prevodioci i daćemo sve od sebe da Vam ponudimo najbolje rješenje za Vaše prevodilačke upite. Glossa Prevodilaštvo nudi profesionalne prevode za sve vrste tekstova. Kao prevodilačka služba posvećujemo mnogo pažnje kulturnom aspektu Vašeg prevoda i brinemo o tome da Vaša poruka bude prenesena uz sve govorne i kulturne specifičnosti. Naši profesionalni prevodioci su pažljivo odabrani i prevode sa njemačkog i engleskog jezika na jedan od službenih jezika BiH i obrnuto. Time možemo garantovati da će Vaši prevodi biti urađeni od strane najboljih stručnih osoba ove oblasti, poručuju iz Glossa – centra za njemački jezik.

Konstantno radimo na poboljšanju svojih usluga
Profesionalne i pouzdane usluge prevođenja u Glossa – centru Derventa prepoznali su brojni sugrađani, ali i preduzeća, institucije i ustanove, a od sada se u to mogu uvjeriti i naše komšije.

– Od sada posebna pogodnosti i za Brođane. Vaša dokumenta možete predati u zgradi “Vučijak”, preko puta Osnove škole “Sveti Sava”, u Ulici Vuka Karadžića bb, ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 17.30h do 20h, ističu u Glossi.

BUDITE I VI DIO ONIH KOJI PREPOZNAJU KVALITET – moto je Glossa centra.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here