Vijesti Kultura i obrazovanje Odličan popust: Glossina specijalna ljetna ponuda za početnike u učenju njemačkog jezika

Odličan popust: Glossina specijalna ljetna ponuda za početnike u učenju njemačkog jezika

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa pripremio je za početnike u učenju njemačkog jezika specijalnu ponudu popust od 5% do 20%.

Ova ponuda se odnosi na ekstraintenzivni kurs njemačkog jezika koji će se održavati svakim radnim danom od 9.00 do 12.30 časova. Kurs traje 45 časova, dnosno dvije i po sedmice.

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete poruku na mail [email protected], telefon 066 848 261 ili sistemom razmjene poruka na našoj Facebook stranici Glossa – centra za njemački jezik Derventa.

Poruka treba da sadrži sljedeći sadržaj:
– naznaka “popust za početnike”,
– ime i prezime i
– broj telefona.

Regularna cijena kursa je 225 maraka, a zainteresovanim se pruža mogućnost da ostvarit popust od 5% do 20%!

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja, na pravom ste mjestu. Naši nastavnici koji su ujedno i certifikovani Goethe-isptivači će se pobrinuti da dođete zajedno do željenog nivoa znanja njemačkog jezika, kažu u Glossa centru.

Ukoliko želite da svoje znanje provjerite pomoću polaganja međunarodno priznatog Goethe-ispita, to možete da učinite u centrima u Tuzli ili Banjoj Luci na jednom od narednih rokova.

O našim ostalim uslugama možete da se informišete na www.glossa.ba.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here