Vijesti Kultura i obrazovanje Glumica Tatjana Kecman gostuje u Biblioteci sa komedijom “Deset naprema jedan”

Glumica Tatjana Kecman gostuje u Biblioteci sa komedijom “Deset naprema jedan”

0

Glumica Tatjana Kecman odigraće u Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“ komediju „Deset naprema jedan“ u srijedu, 22. jula, sa početkom u 20 časova.

Radi se o autorskom projektu umjetnice koja je glumila u filmu „Dara iz Jasenovca“, ali u jednom potpuno drugačijem izdanju.

Naime, ovo djelo na duhovit način savetuje muškarcima zašto da se ne ožene i kakve pripadnice ljepšeg pola treba da izbjegavaju – o čemu najbolje govori i podnaslov predstave: deset razloga da ne uđete u bračnu zajednicu i jedan da to učinite.

Kecmanova se igra koristeći banalne situacije iz svakodnevnog života, a posebno one u vezi s kućnim poslovima, kao što su pranje veša i kuvanje da bi pokazala pravo lice svojih junakinja.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here