Vijesti Kultura i obrazovanje Bliži se kraj raspusta: Učenici od ponedjeljka u školskim klupama

Bliži se kraj raspusta: Učenici od ponedjeljka u školskim klupama

0

Nastava u drugom polugodištu u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj počinje u ponedjeljak – 20. januara.

Nastava za osnovce završava se najkasnije u petak, 19. juna 2020. godine, dok se za učenike završnog razreda škole nastava završava najkasnije u petak, 5. juna 2020. godine.

Nastava u drugom polugodištu za srednjoškolce završava se za učenike IV razreda gimnazija i vjerskih škola u srijedu, 13. maja 2020. godine, a za učenike I, II i III razreda gimnazija i vjerskih škola u srijedu, 10. juna 2020. godine.

Za učenike III razreda trogodišnjeg i IV razreda četvorogodišnjeg obrazovanja u srednjim stručnim i tehničkim školama nastava se završava u srijedu, 13. maja 2020. godine, a za učenike I i II razreda trogodišnjeg i I, II i III razreda četvorogodišnjeg obrazovanja u srednjim stručnim I tehničkim školama nastava se završava u srijedu, 10. juna 2020. godine.

Za učenike IV razreda umjetničkih škola nastava se završava u srijedu, 20. maja 2020. godine, dok za učenike I, II i III razreda umjetničkih škola nastava se završava u srijedu, 3. juna 2020. godine.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here