Vijesti Društvo Grad Derventa raspisao javni poziv za izradu dokumentacije za izgradnju više vodovodnih...

Grad Derventa raspisao javni poziv za izradu dokumentacije za izgradnju više vodovodnih i kanalizacionih mreža

0

Grad Derventa raspisao je javni poziv za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju i rekonstrukciju šest projekata iz oblasti vodovoda i kanalizacije.

Poziv se odnosi na izradu urbanističko-tehničkih uslova i glavnog projekta za izgradnju kanalizacione mreže i rekonstrukcije vodovodne mreže i kolovoza u Vukovarskoj ulici, te izradu glavnog projekta za izgradnju kanalizacije i servisne ulice u Servisno-komunalnom centru.

Potrebna dokumentacija izradiće se i za izgradnju vodovoda, kanalizacije i rekonstrukcije kolovoza u ulici Stevana Sinđelića u Novu Naselju, za rekonstrukciju vodovoda, izgradnju kanalizacije i rekonstrukcije kolovoza u ulici Potočani, kao i za izgradnju kanalizacione mreže kroz naselje Lug (od skretanja za Svilengrad do Agićke crkve starim putem).

Takođe, predviđena je izrada glavnog projekta za izgradlju slivnog kanala oborinske vode u industrijskoj zoni kroz Željezničku ulicu do recipijenta.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here