Vijesti Društvo Karijeru želi graditi ovdje: Gradonačelnik Simić upriličio prijem za Tamaru Bećarević, najboljeg...

Karijeru želi graditi ovdje: Gradonačelnik Simić upriličio prijem za Tamaru Bećarević, najboljeg studenta Ekonomskog fakulteta

0

Gradonačelnik Milorad Simić je danas je upriličio prijem za Tamaru Bećarević, najboljeg studenta Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

Zaista sam se obradovao jer je jedna naša Dervenćanka ostvarila ovakav uspjeh, istakao je Simić ovom prilikom.

Velika je stvar da Tamara želi da ostane u Republici Srpskoj, u vremenu kada mnogi žele da odu. Mi ćemo uraditi sve da Tamaru i sve druge zadržimo u Derventi. U toku jedne godine sufinansiramo boravak djece u vrtićima, izdvajamo za prevoz učenika, stipendišemo sve redovne studente državnih fakulteta i pružamo podršku studentima na postdiplomskom studiju. Zajedno sa još mnogo toga, to ukupno iznosi blizu 3 miliona KM, bez investicija. Kao nekadašnji prosvjetni radnik znam koliko znači ulaganje u obrazovanje, rekao je Simić, čestitavši mladoj Dervenćanki na značajnom uspjehu.

Iza ovog priznanja je 17 godina marljivog rada, a iako ponekada nije sve bilo jednostavno, trud se na kraju isplatio, kaže Tamara.

Ekonomija me privukla zbog „širine“. Jednostavno je ima u svemu i to je oblast koja nudi brojne mogućnosti i različita zanimanja, u zavisnosti od preferencija. Htjela sam dinamičnu karijeru, a konstantne promjene u ekonomiji baš to i omogućuju, ističe Bećarevićeva.

Trenutno je zaposlena i pohađa master studije iz oblasti računovodstva i revizije.

Priznanje za najboljeg studenta za mene predstavlja nagradu za dosadašnji trud i rad, ali i motivaciju za dalje usavršavanje. Planiram nastaviti dalje usavršavanje u oblasti finansija i svoju karijeru želim graditi u Republici Srpskoj, otkriva Tamara.

O mladoj ekonomistkinji više pročitajte OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here