Zaposlenje Hiper Kort zapošljava više trgovaca, Kort Petrolu potreban konobar/ica

Hiper Kort zapošljava više trgovaca, Kort Petrolu potreban konobar/ica

0

hiperkort derventa otvaranje 2014 1

Proširujemo svoj tim radnika u Hiper KORT-u Derventa! Ukoliko trebate posao, posjedujete tražene kvalifikacije za radno mjesto trgovca, a želite da radite u prijatnom okruženju i imate želju za napredovanjem, pridružite se našem timu! Svoje prijave možete slati na e-mail adresu [email protected].

KORT petrol benzinska pumpa Derventa proširuje svoj tim kvalitetnim, vrijednim i komunikativnim radnicima, koji žele da rade u dinamičnom okruženju, u jednoj od najperspektivnijih firmi na našim prostorima. Svojim radnicima obezbjeđujemo stimulativna primanja, te mogućnost brzog dokazivanja i napredovanja na poslovnom polju. Ukoliko se smatrate adekvatnim kandidatom, prijavite se na naš oglas i postanite dio uspješnog tima – konobar!

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here