Vijesti Politika HKD “Napredak”: Predsjednica Hrvatske uskoro u Derventi

HKD “Napredak”: Predsjednica Hrvatske uskoro u Derventi

0

U okviru službene posjete Bosni i Herecegovini, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetiće i Derventu, saopštili su iz HKD Napredak.

Na povratku iz Sarajeva, u petak, 19. januara, Kitarovićeva najprije će se sastati sa načelnikom opštine Derventa Miloradom Simićem, a potom će u Napretkovu domu razgovarati sa predstavnicima derventskih Hrvata povratnika. Nakon toga predsjednica će posjetiti Franjevački samostan Plehan.

Članovi HKD Napredak i drugi povratnici moći će prisustvovati sastanku sa predsjednicom, a sve informacije zainteresovani mogu dobiti na brojeve telefona 053-331-846, 061-172-512 ili 065-697-476, kao i na adresu elektronske pošte: [email protected].

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here