Vijesti Kultura i obrazovanje Hor “Mozaik” nastupio na Godišnjem koncertu u Maglaju

Hor “Mozaik” nastupio na Godišnjem koncertu u Maglaju

0

 

Članovi hora „Mozaik“ koji djeluje pri Udruženju penzionera gostovali su prošle sedmice u Maglaju i nastupili na 19. Godišnjem koncertu Gradskog hora iz Maglaja.

maglaj  hor 1

Članovi dva hora imaju dugogodišnju saradnju i svake godine međusobno učestvuju na događajima koji se održavaju i u njihovim gradovima; Dervenćani gostuju nas godišnjem koncertu u Maglaju, a Maglajlije nastupaju na večerima duhovne muzike.

„Kao i uvijek u Maglaju smo dočekani kao najbolji prijatelji i zadovoljstvo nam  je da se predstavimo publici koja ima istančan ukus za lijepu muziku“, kaže Fadil Pelesić, član hora.

Pelesić je primio i poklon koji su Maglajlije pripremile za načelnika opštine Derventa Milorada Simića.  Zbog prisustvovanja akademiji Evropskog pokreta u BiH na kojoj je primio nagradu za “Načelnika decenije u RS” Simić je bio odsutan, ali su ga Maglajlije nagradile velikim aplauzom.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here