PR Hrana produkt i zadovoljan farmer – FOTO

Hrana produkt i zadovoljan farmer – FOTO

0

Sve je veći broj stočarskih subjekata u našoj zemlji koji su u stalnoj potrazi za kvalitetnom hranom za životinje na svojim farmama. Svjesni su značaja pravilne ishrane i njege stoke jer sve to u konačnici doprinosi tome da potrošači na svojim trpezama imaju zdav i kvalitetan mesni obrok.

Osim toga, pravilnom ishranom stoke omogućava se da tov traje kraće i da se uz minimalan utrošak hrane ostvari maksimalan dnevni prirast.

Zbog toga farmeri biraju samo najbolje proizvođače hrane za životinje na farmama, a idealnog partnera su pronašli u kompaniji Hrana produkt. Ova kompanija ima širok asortiman proizvoda sastavljen od hraniva biljnog porijekla, termički obrađenih i prijatnih aroma. Paletu proizvoda čine potpune smješe, vitaminsko-mineralne predsmješe, dopunske smješe i proizvodi od soje.

Hrana produkt u proizvodnji primjenjuje savremene tehnologije, te usavršavanjem stručnih i tehničkih vještina zaposlenih potvrđuje svoju opredijeljenost za kvalitetnim proizvodima i zadovoljnim kupcima.

”Veliki broj farmera je prepoznao kvalitet naših proizvoda sa kojima postižu jako dobre rezultate. Ono što sa ponosom ističemo je domaća proizvodnja, sirovine sa ovih prostora, domaća pamet i idealan odnos cijene i kvalitete” – poručili su iz kompanije Hrana produkt.

Farmeri koji koriste proizvode Hrana produkt imaju stalnu komunikaciju sa zaposlenima ove kompanije, sa tehnolozima i veterinarima kako bi dobili savjete vezane za pravljenje smješe i postizanje optimalnih rezultata.

”Postižemo i više nego dobre rezultate sa proizvodima Hrana produkt. Kao lokalna farma mi smo se opredijelili za lokalnog proizvođača. Saradnja je i više nego uspješna, ispunili su svaki naš zahtjev” – izjavio je Vidosav Brnjašević, ZZ ”Ratar”, Kukujevci.

”Prezadovoljan sam sa Aminom Milk proizvodom. Korištenjem proizvoda Hrana produkt uvjerio sam se u kvalitet i nemam razloga da bilo šta mijenjam” – dodao je Stevan Bogosavljević, ZZ ”Kuzmin”.

Proizvodi Hrana produkt su dostupni širom Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here