Vijesti Hronika Hronika: U Velikoj Sočanici ukradeno oružje, u Pjevalovcu pronađena materija koja asocira...

Hronika: U Velikoj Sočanici ukradeno oružje, u Pjevalovcu pronađena materija koja asocira na marihuanu

0

Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljeno da je u prethodnih pet dana Velikoj Sočanici, izvršena provala u porodičnu kuću vlasnika R.K, koji se trenutno nalazi u inostranstvu. Izvršenim uviđajem utvrđeno je da je nepoznato lice ili više njih bez tragova nasilnog ulaska, ušlo u prostoriju ostave odakle su iz sefa otuđene dvije malokalibarske puške, četiri lovačke puške i dva pištolja, za koje vlasnik posjeduje oružne listove. U toku je rad na rasvjetljavanju počinjenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa juče su u napuštenoj i devastiranoj kući u mjestu Pjevalovac pronašli tri sasušene stabljike zelene biljne materije, providnu plastičnu vrećicu u kojoj se nalazi zelena biljna materija kao i tri opuška zelene biljne materije koje svojim izgledom i morfološkim karekteristikama asociraju na opojnu drogu marihuanu, sve ukupno bruto mase od 699,76 grama. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela “Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

PU Doboj

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here