Vijesti Hronika Hronika: U Velikoj Sočanici ukradeno oružje, u Pjevalovcu pronađena materija koja asocira...

Hronika: U Velikoj Sočanici ukradeno oružje, u Pjevalovcu pronađena materija koja asocira na marihuanu

0

Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljeno da je u prethodnih pet dana Velikoj Sočanici, izvršena provala u porodičnu kuću vlasnika R.K, koji se trenutno nalazi u inostranstvu. Izvršenim uviđajem utvrđeno je da je nepoznato lice ili više njih bez tragova nasilnog ulaska, ušlo u prostoriju ostave odakle su iz sefa otuđene dvije malokalibarske puške, četiri lovačke puške i dva pištolja, za koje vlasnik posjeduje oružne listove. U toku je rad na rasvjetljavanju počinjenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa juče su u napuštenoj i devastiranoj kući u mjestu Pjevalovac pronašli tri sasušene stabljike zelene biljne materije, providnu plastičnu vrećicu u kojoj se nalazi zelena biljna materija kao i tri opuška zelene biljne materije koje svojim izgledom i morfološkim karekteristikama asociraju na opojnu drogu marihuanu, sve ukupno bruto mase od 699,76 grama. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela “Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

PU Doboj

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here