Vijesti Hronika Hronika: Za vašar ukrao novčanik, pa koristio bankovnu karticu; Uhapšen pijani biciklista

Hronika: Za vašar ukrao novčanik, pa koristio bankovnu karticu; Uhapšen pijani biciklista

0

Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljeno je da je tokom održavanja vašara u Derventi iz džepa pantalona otuđen novčanik vlasništvo D.Đ. Prema izjavi oštećenog u novčaniku se nalazio novac i bankovna kartica za koju je isti naknadno utvrdio da je korištena na bankomatu. Navedenim krivičnim djelom oštećenom je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 1.400,00 maraka.

Po prijavi postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

Alkoholisani biciklista
Policijski službenici Policijske stanice Derventa juče su lišili slobode J.M. sa područja opštine Brod kod koga je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,07 gr/kg. Navedeno lice je u alkohilisanom stanju upravljao biciklom, a kontrolisan je na lokalnom putu u mjestu Sijekovac, opština Brod. Nakon prestanka razloga za zadržavanje J.M. je pušten na slobodu i protiv njega Osnovnom sudu Derventa biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za učinjeni prekršaj iz člana 224. stav 2. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Osumnjičen za nanošelje lakih tjelesnih povreda
Policijska stanica Derventa juče je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv P.S. sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Laka tjelesna povreda“.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here