Vijesti Hronika Hrvatske državljanke uhvaćene u krađi

Hrvatske državljanke uhvaćene u krađi

0

Policijski službenici PS Derventa, 07.10.2013. godine lišili su slobode hrvatske državljanke B.M.i E.Đ., obje iz Slavonskog Broda, Republika Hrvatska, zbog osnova sumnje da su počinile krivično djelo teške krađe.

AmblemMUP-a

Navedena lica su u mjestu Žeravac, opština Derventa, oko 14,30 časova, nasilnim otvaranjem balkonskih vrata, provalile u kuću vlasništvo M.B., odakle su, nakon izvršene premetačine, otuđile novac i zlatni nakit (prstenje, lančiće i naušnice).

Policijski službenici PS Derventa odmah su izašli na lice mjesta i lišili slobode B.M., koju je oštećeni građanin zatekao na mjestu izvršenja krivičnog djela i zadržao do dolaska policije. Brzom intervencijom policijskih službenika pronađena je i lišena slobode i E.Đ..

Tokom vršenja uviđaja, pregledom šireg područja lica mjesta, pronađen je zlatni nakit i novac, koje su B.M. i E.Đ. odbacivale prilikom pokušaja bjekstva.

Nakon izvršene kriminalističke obrade lica su, uz saglasnost dežurnog tužioca, puštena na slobodu. Pošto se radi o stranim državljankama, obavještena je Služba za poslove sa strancima pri Ministarstvu bezbjednosti BiH.

Nakon dokumentovanja, protiv izvršilaca Okružnom tužilaštvu Doboj biće proslijeđen izvještaj o počinjenom KD teške krađe.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here