Vijesti Politika Hrvatski blok dobio novo rukovodstvo u Derventi

Hrvatski blok dobio novo rukovodstvo u Derventi

0

Trideset četiri delegata Hrvatskog bloka izabralo je Marka Čička za predsjednika odbora ove stranke u Derventi na Redovnoj sjednici ovog udruženja održanoj krajem prošle godine.

Čičak se u svom obraćanju zahvalio dosadašnjem predsjedniku Peri Brici i rukovodstvu, te najavio da će stranka isključivo raditi na zajedništvu Hrvata, provoditi stranačku politiku, kao i akcije poput pomaganja onima kojima je najpotrebnije. Među prioritetima je izdvojio uključivanje mladih u stranačke aktivnosti kako bi svojim radom i konstruktivnim prijedlozima doprinijeli radu same stranke, ali i napretku cijele zajednice.

Predsjedništvo odbora će u narednom mandatu činiti i glavni sekretar Mara Šimić iz Sočanice, te potpredsjednici Jure Čičak, Ivan Čičak i Jeleč Ana.

Gosti skupštine bili su predsjednik Hrvatskog bloka BiH Francisko Brdarić, sekretar Jozo Paradžik i potpredsjednica odbora u Modriči Ana Križan.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here