Vijesti Politika Delegacija Hrvatskog bloka posjetila povratnike u Derventi i Doboju

Delegacija Hrvatskog bloka posjetila povratnike u Derventi i Doboju

2

Predsjednik Hrvatskog bloka Francisko Brdarić i predsjednik derventske organizacije ove stranke Marko Čičak posjetili su povratnička mjesta u Derventi i Doboju.

Delegacija je tom prilikom obišla Kuljenovce, Komaricu i Gradinu gdje su se susreli s porodicama Biškić, Fabrični i Mišić sa kojima su razgovarali o problemima s kojima se susreću povratnici u ovim selima.

Mještani zaseoka Brezici su izrazili zadovoljstvo posjetom i podrškom svom povratku, te su nam prenijeli molbu za nabavljanje građevinskog materijala. Usporavanje procedure za povratak ocijenjujemo neprihvatljivim, imamo slučajeve kojima kuće nisu sagrađene godinama, a za šta su krivi predstavnici Hrvata u Banjaluci, iako ima i pozitivnih primjera povratka Hrvata u Doboju, saopšteno je iz Hrvatskog bloka.

Ocijenili su pozitivnim to što više nema sukoba i nasilja na područjima na kojima ih je nekad bilo.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Kaže se Kuljenovce, ne Kuljenovac novinarčići. Ako vam treba lektor raspišite konkurs da se to dovede u red.

    • Hoćemo, taman smo planirali dio svoje ogromne dobiti potrošiti na lektora. Možda zaposlimo i novinara, ko znam. Može nam se.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here