Vijesti Sport „Hypo banka“ donirala novac za opremanje košarkaških terena u Derventi

„Hypo banka“ donirala novac za opremanje košarkaških terena u Derventi

0

DERVENTA – Predstavnici „Hypo-Alpe-Adria-Banke“ Banja Luka u Derventi su donirali 1.500 KM, OŠ „Nikola Tesla“ i područnoj školi u Velikoj Sočanici povodom Međunarodnog dana štednje koji se obilježava 31. oktobra. Donirani novac je usmjeren za opremanje košarkaških terena.

Voditelj poslovnice „Hypo-Alpe-Adria-Bank“ u Derventi Biljana Adamović predala je na upotrebu opremu za košarkaši teren Elviri Miljić, direktoru OŠ „Nikola Tesla“ Derventa.

– Mi u Hypo banci želimo da se ovim skromnim poklonima zahvalimo stanovništvu Dervente, našim klijentima, za ukazano povjerenje tokom ove i proteklih godina. Ovo je šesta godina kako organizovano i vrlo dosljedno promovišemo politiku društveno odgovornog djelovanja na tržištu RS- izjavila je Adamović.

Zahvalnost donatoru izrazili su učenici i direktor OŠ „Nikola Tesla“ Derventa.

Autor: Nenad Simić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here