Vijesti Društvo I dalje zavise od podrške dobrih ljudi: Anastasija započela drugu fazu fizikalnih...

I dalje zavise od podrške dobrih ljudi: Anastasija započela drugu fazu fizikalnih terapija

0

Naša sugrađanka Anastasija Kokoruš ovih dana započela je svoj drugi jednomjesečni boravak u novosadskoj klinici „Orto MD“ gdje izvodi fizikalne terapjie koje bi ovu dvanaestogodišnju djevojčicu trebale odvojiti od invalidskih kolica.

Podsjećamo, Anastasija je sa svojih šest godina oboljela od distrofije mišića, a u proteklom periodu prošla je kroz četiri operacije transplantacije matičnih ćelija, nakon kojih su joj potrebne fizikalne terapije.

Anastasija bi trebala u Novom Sadu boraviti četiri sedmice, ali to će zavisiti i od iznosa prikupljenih sredstava jer jedna takva višesedmična terapjia košta 2.500 evra, što su za nas velika sredstva i zbog čega trebamo pomoć dobrih ljudi, rekla nam je Anastasijina majka Živana.

Takođe, ova hrabra djevojčica mora na novu biopsiju mišića koja košta 500 evra.

Sve koji su u prilici liječenje mogu pomoći uplatom na žiro račun broj 5620058152838416 otvoren u NLB banci na ime Živana Kokoruš.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here