Vijesti Politika I derventski DNS se pojačava, poznat jedan od kandidata za Narodnu skupštinu...

I derventski DNS se pojačava, poznat jedan od kandidata za Narodnu skupštinu RS

10

Građanska inicijativa “Nova Srpska” iz Dervente kolektivno je pristupila Demokratskom narodnom savezu, saopšteno je iz ovog udruženja. 

Dogovorena je međusobna saradnja oko učešća na predstojećim Opštim izborima u BiH.

Dosadašnji tim lider “Nove Srpske” Dragan M. Pajić, nekadašnji načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštinske uprave Derventa, biće jedan od kandidata za narodnog poslanika ispred DNS-a u izbornoj jedinici 4 koja obuhvata Derventu, Modriču, Brod i Vukosavlje, stoji u saopštenju “Nove Srpske”.

Provođenje Programa DNS-a u svim segmentima društva i zajednice kao i poboljšanje izbornog rezultata u odnosu na 2014. i 2016. godinu, te ostvarivanje direktnog poslaničkog mandata iz ove izborne jedinice, cilj je novih partnera.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

10 KOMENTARI

  1. Konačno jedan kvalitetan kandidat za Poslanika Skupštine RS iz Dervente. Obrazovan, politički iskusan i sa jasnom vizijom razvoja Dervente. Samo napred Pajiću!!! Mladja populacija Dervente ti daje punu podršku.

  2. Odličan kandidat. Spreman da donese promjene i poboljšanje zivotnog standarda našim sugrađanima sa pozicije narodnog poslanika.

    Ako izbori budu regularni(bez koverata,kupovine,preferencija,dopisivanja i sl) Pajić prolazi sigurno za poslanika a DNS pruza širinu za političko djelovanje. Ne posustaj Pajiću!

  3. Extra izbor za narodnog poslanika. Čovjek koji donosi promjene i poboljšanje polozaja svih u Derventi. Pun energije i zelje za napredak!!! Bez obzira na sve pritiske Pajiću ne posustaj u ovoj trci. Derventska omladina i apstinenti na izborima su uz tebe!!!

  4. Puna podrška za budućeg poslanika Pajića!!! Ako budu regularni izbori bez krađe i dopisivanja glasova, Pajić prolazi sigurno. Zainteresovan sam za učešće u tvom izbornom štabu pošto imam informacije da okupljaš mladu i perspektivnu ekipu za Izborni štab. U privatni inbox sam poslao svoje kontakt podatke.

    • Šalu na stranu ,Pajić je obrazovan i vrijedan momak .Bio bi dobar poslanik. Dosta je bilo polupismenih u politici.

  5. Хахаха Пајић бот,могао си барем те коментаре временски ускладити.

  6. Poznajem momka kome je DNS ostao duzan novac jos za lokalne izbore. Miro Simic je veliki lazov i lopov,a mislim da gospodin kandidat za narodnu skupstinu nema nikakvu sansu, dobar je covjek ali u pogresnoj stranci…. “S kim si takav si”…..

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here