Vijesti Politika I derventski privrednici na prijemu u Palati predsjednika – FOTO

I derventski privrednici na prijemu u Palati predsjednika – FOTO

0
Foto: Nikola Kulaga

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović organizovala je u Palati Republike niz prijema povodom obilježavanja 9. januara – Dana Republike Srpske.

Među brojnim delegacijama našli su se sportisti, studenati, nagrađeni učenici, kulturni i naučni radnici, vjerski velikodostojnici, predstavnici manjina, potom delegacije Vlade, Narodne Skupštine i Ustavnog suda RS, pravosudnih organa, MUP-a RS i Ministarstva odbrane BiH, predstavnika boračkih organizacija, Akademije nauke i umjetnosti RS, kao i predstavnici medija i privrednici.

Osmi predsjednika Zadružnog saveza Republike Srpske Rajka Kulage, prijemu je prisustvovao i vlasnik preduzeća “Metalac MBM” Slobodan Golub.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here