Vijesti Sport I derventski tekvondoisti u “Ljetnjoj školi sporta” – FOTO

I derventski tekvondoisti u “Ljetnjoj školi sporta” – FOTO

0

U organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske i Tekvando asocijacije u Trebinju se održava ovogodišnja “Ljetnja škola sporta”, u okviru koje će od 25. jula biti okupljani sportisti Srpske koji se takmiče u različitim disciplinama.

Od 2. do 9. jula u Trebinju borave tekvondoisti, a naš grad predstavlja devet članova Tekvondo kluba “Derventa” i to Milica Karanović, Jelena Kljajić, Sergej Teofilović, Srđan Teofilović, Đorđe Sarić, Ognjen Tesendić, Kristijan Stanić, Ognjen Crljić i Andrija Prodić.

Pored treninga u tehničko-taktičkom dijelu, učesnici škole obišli su manastire Hercegovačku Gračanicu i Tvrdoš, te su boravili na jednodnevnom izletu na moru u Kuparima.

Takođe, održano je i predavanje na temu sportskih povreda, koje je proveo dr fizikalne medicine Stanislav Palija iz Zavoda “Miroslav Zotović”.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here