Vijesti Magazin I lijepi i zdravi: Veterinarska stanica “Stojčić” nudi uslugu njege i uljepšavanja...

I lijepi i zdravi: Veterinarska stanica “Stojčić” nudi uslugu njege i uljepšavanja vaših ljubimaca – FOTO

0

Veterinarska stanica „Stojčić“ iz Prnjavora od 2005. godine uspješno liječi velike i male životinje. A da bi vaši ljubimci bili i lijepi, a ne samo zdravi, unazad nekoliko godina ova porodična firma se bavi i “grooming-om”, tačnije njegovanjem kućnih ljubimaca.

Marija Stojčić je obuku za njegu pasa i mačaka svih rasa, veličina i starosti stekla na specijalizovanoj „Akademiji Sasha Riess“ u Beogradu.

Prilikom tretmana vaš ljubimac će biti okupan i ošišan, a ukoliko za tim ima potrebe biće mu skraćeni nokti i očišćene uši. Važno je naglasiti da se “grooming” obavlja kod nas u stanici, uz stalno prisustvo veterinara, čime se otklanja mogućnost povređivanja psa ili mačke. Vlasnici mačaka ne trebaju biti zabrinuti ni ako mačka “odbija saradnju” jer kod nas, uz laganu sedaciju, svaku mačku možemo da okupamo i po potrebi ošišamo. Kod pasa gotovo da nije ni potrebno umirivanje. Do sada smo to radili samo 4 puta jer se psi uglavnom osjećaju sigurno i smireno u našim rukama, kaže Marija.

U ovoj veterinarskoj stanici vlasnici mogu obaviti osnovne kliničke preglede, ali dobiti i usluge ultrazvučnih pregleda ljubimaca u cilju dijagnostike oboljenja ili utvrđivanja graviditeta, testove krvne slike ljubimaca, sterilizaciju pasa i mačaka, pregled mesa na prisustvo trihinele, te skidanje kamenca sa zuba ljubimca.

Takođe, u našoj apoteci možete naći sve što je potrebno vašem ljubimcu, a prilikom kupovine vitamina, šampona, igracaka ili hrane uvjek ćete dobiti stručne savjete o tome šta najviše odgovara vašem ljubimcu. Naglašavam da u ponudi imamo proizvode provjerenog brenda “Royal Canin” po pristupacnim cijenama, ističe Marija.

Osim brige o kućnim ljubimcima, u VS “Stojčić” postoji i odeljenje koje se duže od 20 godina bavi živinarstvom.

Kod nas možete nabaviti jednodnevne nosilice i tovne piliće u svako doba godine i to do 100.000 komada po potrebi, naglašava Marija.

Veterinarska stanica “Stojčić” se nalazi u Prnjavoru na adresi Novaka Pivaševića bb, a sve informacije i rezervacije termina zainteresovani mogu da zakažu na brojeve 051/655-556 ili 065/921-461.

Derventa Cafe – reklamni tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here