Vijesti Kultura i obrazovanje I OŠ “Todor Dokić” se Danom učeničkih postignuća oprostila od školske godine...

I OŠ “Todor Dokić” se Danom učeničkih postignuća oprostila od školske godine na izmaku

0

„Dan učeničkih postignuća“ u OŠ „Todor Dokić“ bila je prilika da se istaknu posebno dobri rezultati učenika koje su ostvarili u školskoj godini na izmaku.

Upravo su oni nagrađeni u okviru prigodnog programa kojeg su učenici i nastavnici pripremili za ovu manifestaciju.

Vrijedi istaći osvajanje prvih mjesta na gradskim takmičenjima u fizici i matematici koje je osvojio Filip Đukić, kao i drugo mjesto osvojeno na gradskom takmičenju iz fizike Darija Malića.

Malić se pokazao i dobrim atletičarem, osvojivši takođe drugo mjesto na smotri najboljih osnovaca Dervente u trci na 100 metara, a njegovi školski drugari Arijana Smiljić, Jelena Demirović i Andrej Kovačević takođe su osvajali medalje na takmičenju u atletici. Ekipa prve pomoći ove škole bila je drugoplasirana na gradskom takmičenju.

Zadovoljna sam, ponosna i zahvalna učenicima i nastavnicima na uloženom trudu i radu i postignutim rezultatima, pogotovo u odnosu na veličinu naše škole. Iskoristila sam priliku da se zahvalim Gradu Derventa na pomoći u finansiranju montaže novih kotlova za grijanje i priključku na gradski vodovod, istakla je direktorica škole Maja Petrović.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here